director

L’interès per la direcció neix des de quan es formava com a violoncel·lista. Fruit del seu encontre amb el professor Laurent Gay cursa el Master de direcció d’orquestra a l’HEM de Ginebra, graduant-se dirigint l’Orquestra Simfònica de Karlovy Vary (República Txeca). Dins el mateix màster, treballa direcció de cor amb Celso Antunes. 
 
L’estiu del 2013 col·labora com a director d’orquestra i de cor al projecte musico-social NEOJIBA a Salvador de Bahía (Brasil), participant activament amb totes les orquestres que conformen el sistema.
 
Ha treballat com a director assistent de Laurent Gay a l’Ensemble Vocal Séquence de Ginebra i de Franco Trinca a l’òpera de Bienne Soleure. Dirigeix l’Ensemble Vocal Séquence en un concert enregistrat per Espace 2 de la Radio Televisió Suisse Romande amb obres de Ligeti i Schuler. Ha participat a una master classe amb Emmanuel Krivine i ha dirigit diverses formacions de música contemporània.
 
En l’àmbit de la música antiga, desenvolupa el seu projecte personal Exclamatio music, on engloba la música de cambra amb la música orquestral i coral. Ha co-dirigit un projecte de la New Century Baroque.
 
La seva visió de la direcció el porta a combinar el fet de dirigir des del violoncel projectes de petit format, especialment els de música antiga, i la direcció orquestral i coral tradicionals.