intèrpret

Músic versàtil per la seva heterogènia activitat professional, fruit d’una sòlida formació en música antiga, clàssica i contemporània combinada a experiències  amb la improvisació, el folk, i altres estils de música moderna.
 
Es formà a l’Escolania de Montserrat sota la direcció del P. Ireneu Segarra i es graduà dels estudis superiors de violoncel a l’ESMUC amb Damián Martínez com a professor. S’inicia en l’àmbit de la música antiga i del violoncel barroc a l’ESMUC i posteriorment s’hi especialitza realitzant un Màster a l’HEM de Ginebra amb Bruno Cocset. Així mateix cursa un segon Màster de direcció d’orquestra amb Laurent Gay i direcció de cor amb Celso Antunes, també a l’HEM de Ginebra.
Paral·lelament treballa la viola de gamba amb Guido Balestracci, instrument amb el qual toca als grups dedicats a la música medieval i renaixentista Lucidarium i La Giostra dell’amore.
Ha rebut classes magistrals de violoncel de Marçal Cervera, Christophe Coin, Roel Dieltiens, Balázc Máté, Jean Decroos i Lluís Claret, entre d’altres i de direcció d’Emmanuel Krivine i Antoni Ros-Marbà; .  Amant de la música de cambra, destaquen la seva influència en aquest àmbit professors com els membres del Quartet Casals, Feliu Gasull i Pedro Memelsdorff. Fou membre de la JONC, la JONDE i l’EUBO.
 
Té una extensa activitat concertística com a solista, de música de cambra i orquestra. Toca regularment amb grups com Le Concert d’Astrée (Emmanuelle Haïm), Cappella Mediterranea (Leonardo García-Alarcón), Gli Angeli Genève (Stephan MacLeod),  Orfeo 55 (Nathalie Stutzmann), Les Basses Réunies (Bruno Cocset), Geneva Camerata, Ensemble Cantatio (John Duxbury), Vespres d’Arnadí (Dani Espasa), Acadèmia 1750, Orquesta Barroca de Sevilla i Ensemble Baroque du Léman.
Aquestes formacions el porten a actuar per les millors sales de concerts d’Europa i Amèrica llatina i enregistrar per diferents segells discogàfics.